Kreativni marketing

Ustvarite ali prenovite podobo vašega podjetja, izdelka ali storitve. Od idejne zasnove do prodajnih polic! Stopite iz povprečja, bodite drugačni, prehitite konkurenco! Ste pripravljeni na kreativne premike?

IDEJNE ZASNOVE:
Si želite prenoviti ali osmisliti vaš izdelek ali blagovno znamko na trgu? Za vas izdelamo idejno zasnovo z zgodbo! Vaše ideje, želje in vizijo pretvorimo v oprijemljivo in jasno idejo za prihodnost. Potrebujete brainstorming neodvisnoh opazovalcev? Seveda!  Z veseljem poprimemo za delo in se veselimo vsakega izziva!


GVERILNI MARKETING:
Si upate biti drugačni, odštekani, narediti velik vtis, biti opaženi z vašo ponudbo / izdelkom? Presenetite vašo konkurenco z nevsakdanjo potezo, ter navdušite vašo ciljno publiko z direktnim in “odštekanim” pristopom. Bodite drugačni, bodite unikatni in s pravim pristopom pustite domišljiji svobodo!


DOGODKI IN ORGANIZACIJA:
Potrebujete pomoč pri organizaciji vaših predstavitev, sejmov, ekskluzivnih dogodkov? Za vas načrtujemo, pripravimo in izpeljemo Vaš dogodek od A do Ž, vi pa v miru poskrbite in namenite pozornost vašim gostom!