Grafično oblikovanje

Potrebujete vaš izdelek ali podjetje novo grafično podobo? Spletno stran? Oblikovanje embalaže, plakata, kataloga, promocijske materiale? Zaupajte nam vaše želje in pripravimo vam rešitev po vaši meri!


CELOSTNA GRAFIČNA PODOBA (CGP):
Potrebujete celostno grafično podobo za vaše podjetje / dejavnost / društvo, ali bi radi le spremenili in osvežili vaš obstoječ izgled? Ponujamo vam celostno ponudbo grafičnega oblikovanja po ugodnih cenah! Oblikovanje vseh vrst vaših dokumentov in izdelkov; vizitka, dopisni listi, kuverta, označevalna tabla, letna poročila, transparenti, promocijski materiali, spletne strani, logotip, katalog, oglasi, tako za tiskane, kot za digitalne medije. Poenotite vaš izgled in naredite vtis na vaše kupce/stranke/obiskovalce z vašim prenovljenim in prepoznavnim novim dizajnom!


IZDELAVA SPLETNIH STRANI:
Izdelava spletnih strani, od preprostih spletnih predstavitev, spletnih vizitk, do kompleksnih postavitev in programiranja. Potrebujete  novo spletno stran, ali bi radi prenovili obstoječo? Na voljo tudi registracija domen, gostovanja, izdelava idejne zasnove, postavitev in programiranje. Obrnite se na naš kontakt z vašimi željami in z veseljem vam pomagamo najti primerno rešitev za vašo novo spletno stran!


LOGO DESIGN IN ARTWORK:
Potrebujete prepoznaven logotip, ali bi radi le osvežili obstoječega? Iščete skupno ikonografijo za potrebe v tiskanih ali digitalnih medijih? Za vas izdelamo logotip po vaših željah glede na vaše ideje, ali pa prepustite kreativnost in umetniški pristop nam! Bi radi le digitalizirali vaš logotip, ki obstaja le v slabi resoluciji, pa ga potrebujete v vektorski obliki za nadaljnjo uporabo? Oglasite se in za vas pripravimo ponudbo po vaših željah!


TISKOVINE IN PRELOMI:
Oblikovanje vseh vrst tiskovin (plakatov, letakov,..) in prelomov (katalogi knjižice, prospekti, predstavitvene brošure), priprava materialov za tisk, korektura in tehnična izvedba vaših projektov! Zaupajte nam vaše želje in pripravimo vam tiskovine pripravljene za tisk! Možna priprava datotek tudi za uporabo v digitalnih medijih (e-knjige, e-letak, e-vabila,..).